En härlig variant av pasta med kryddig salsiccia blandad med oliver. Sauterad lök späds med buljong, kapris och rosmarin där oliver adderas mot slutet, låt sjuda till en doftande sås. Addera sedan den kryddiga korven, blanda med den nykokta pastan, toppa med riven, smakrik ost och rätten är komplett.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 7 2015
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut osten.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Salsiccian luktade äckligt när jag stekte den och den smakade som gris - så jag blandade inte i den. Därför blev det en riktigt hygglig vegetarisk rätt.
Johann
2016-12-20