Rödvinsgrillad rostas | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

1-4 TIM | Medel

Rödvinsgrillad rostas

Rödvinsgrillad rostas är ett smakfullt och mycket mört kött att servera på grillbuffén. Dragon, timjan och lagerblad sätter sprätt på rödvinsmarinaden.

Detta är ett recept från Buffé nr 5, 2009
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 spett portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

Till detta recept används en rödvinsmarinad. Se receptet på rödvinsmarinad >

  1. Skär köttet i 2 cm stora tärningar. Lägg i dubbla plastpåsar och häll på Rödvinsmarinaden.
  2. Låt marinera i kylen i minst 6 timmar. Ju längre tid köttet får dra i marinaden, desto mörare och godare blir det.
  3. Trä upp köttet på blötlagda träspett. Krydda varje spett med salt och peppar. Grilla dem runt om 3–5 minuter.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 10 spett
  • 600 g rostasfilé
  • 1 sats marinad (se länk nedan)
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan