Gårdsgriskarré med sallad på rostad potatis och tapenadgrönsaker
Här är ett smakrikt och läckert recept på gårdsgriskarré med sallad på rostad potatis och tapenadegrönsaker. Karrén och den spännande tapenadsalladen på bland annat kapris, oliver, kronärtskocka och ruccola blir en förträfflig smakkombination!
Ingredienser
4 portioner
900 g potatis
3 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
600 g skivad karré
1 msk smör
salt
peppar
1 citron (finrivet skal)
1 dl svarta oliver
1 msk kapris
1 burk marinerade kronärtskockor (à 180 g)
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2349 KJ / 562 kCal
Fett28.4 g
Kolhydrater41.6 g
Protein32.3 g
Kommentar
Gott med bea till
Filip
2022-05-09