Gårdsgriskarré med sallad på rostad potatis och tapenadgrönsaker

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
1
Gårdsgriskarré med sallad på rostad potatis och tapenadgrönsaker

Här är ett smakrikt och läckert recept på gårdsgriskarré med sallad på rostad potatis och tapenadegrönsaker. Karrén och den spännande tapenadsalladen på bland annat kapris, oliver, kronärtskocka och ruccola blir en förträfflig smakkombination!

Gårdsgriskarré med sallad på rostad potatis och tapenadgrönsaker

Ingredienser

4 portioner
900 g  potatis
3   vitlöksklyftor
2 msk  olivolja
600 g  skivad karré
1 msk  smör
salt och peppar
1   citron (finrivet skal)
1 dl  svarta oliver
1 msk  kapris
1   burk marinerade kronärtskockor (à 180 g)
65 g  rucola

För alla

Rätten är fri från gluten och ägg.
Laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Gott med bea till

Filip

2022-05-09

Näringsvärde per portion

Energi2349 KJ / 562 kCal
Fett28.4 g
Kolhydrater41.6 g
Protein32.3 g

Testa liknande recept

Grillad fisk med kapris och kronärtskocka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Enkel tortilla med grillad karré, krisp och dippsås
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad fläskkarré med kronärtskocka och örtkräm
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spenatsallad med kronärtskockor och brie
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillostsallad med pärlcouscous
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kronärtskockor med lufttorkad skinka
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga