Aptitlig rostad potatis och rotselleri med finriven parmesanost. Härlig stekt shiitakesvamp och broccoli passar perfekt till de rostade rotfrukterna. Servera tillsammans med viltkryddad oxfilé och ancho-madeirasås.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2009
Fri från gluten.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett, välj mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Ninni
2010-01-02Det här var jättegott. Jag tog Västerbottenost i stället och det blev god smak på. Kommer att göra den här fler gånger men utesluta potatisen, eftersom den innehåller så mycket kolhydrater. Istället för shiitake tog jag skogschampinjoner. Rekommenderas verkligen.