Bakat päron med getost och honung

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Bakat päron med getost och honung

Gratinera päronskivor med getost, honung och mandel. Riktigt enkelt att svänga ihop och perfekt att servera på exempelvis glöggminglet!

Päronskivor toppade med getost och mandelspån. Röd servett och gröna päron på sidan.

Ingredienser

12 bufféportioner
3 päron gärna Migo
150 g getost (chèvre)
3 msk flytande honung
salt
peppar
3/4 dl mandelspån

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi378 KJ / 90 kCal
Fett5 g
Salt0.4 g
Kolhydrater9 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Päronkaka med kardemumma
Betyg 4.4 av 5.76 personer har röstat
Receptet har 20 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Päronmarmelad med vanilj
Betyg 4.6 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 22 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Päronmarmelad med ingefära
Betyg 4 av 5.150 personer har röstat
Receptet har 27 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Päronkompott
Betyg 4.4 av 5.26 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Smörstekt pepparkaka med ädelostkräm
Betyg 4.1 av 5.69 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Päronkaka
Betyg 4.1 av 5.99 personer har röstat
Receptet har 24 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad