Bakat päron med getost och honung

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Bakat päron med getost och honung

Gratinera päronskivor med getost, honung och mandel. Riktigt enkelt att svänga ihop och perfekt att servera på exempelvis glöggminglet!

Bakat päron med getost och honung

Ingredienser

12 bufféportioner
3 Migo päron
150 g getost (chèvre)
3 msk flytande honung
salt
peppar
3/4 dl mandelspån

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi378 KJ / 90 kCal
Fett5 g
Salt0.4 g
Kolhydrater9 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Päronkaka med kardemumma
Betyg 4.4 av 5.
75 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Päronmarmelad med vanilj
Betyg 4.5 av 5.
52 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Smörstekt pepparkaka med ädelostkräm
Betyg 4.1 av 5.
68 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad sötpotatis med getost och mynta
Betyg 4.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga