Bakat päron med getost och honung
![Bakat päron med getost och honung](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/k6rp5sxtqygrqkm0d12l.jpg)
Gratinera päronskivor med getost, honung och mandel. Riktigt enkelt att svänga ihop och perfekt att servera på exempelvis glöggminglet!
![Bakat päron med getost och honung](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/k6rp5sxtqygrqkm0d12l.jpg)
Ingredienser
12 bufféportioner
3 Migo päron
150 g getost (chèvre)
3 msk flytande honung
salt
peppar
3/4 dl mandelspån
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi378 KJ / 90 kCal
Fett5 g
Salt0.4 g
Kolhydrater9 g
Protein3 g
Kommentarer