Rostade palsternackor med honung och rosmarin

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Rostade palsternackor med honung och rosmarin

Ljuvliga rostade palsternackor med smak av söt honung och rosmarin. Rosta dina palsternackor, ringla över honung och strö över lite flingsalt och nymalen svartpeppar. Ett tillbehör som lyfter vilken måltid som helst.

Rostade palsternackor med honung och rosmarin

Ingredienser

4 portioner
1 kg  palsternackor
1 msk  olja
1   stor rosmarinkvist
1 msk  flytande honung gärna akaciahonung
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Honungsgrillad karré med rostad pumpa och tzatziki
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Lammracks med rostade grönsaker och balsamsky
Betyg 3.2 av 5.
260 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rotfrukter med ost- och nöttäcke
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grekisk skinkstek
Betyg 3.7 av 5.
64 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsrostade rotfrukter
Betyg 4 av 5.
61 personer har röstat
Under 45 min att tillaga