Rostade palsternackor med honung och rosmarin

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostade palsternackor med honung och rosmarin

Ljuvliga rostade palsternackor med smak av söt honung och rosmarin. Rosta dina palsternackor, ringla över honung och strö över lite flingsalt och nymalen svartpeppar. Ett tillbehör som lyfter vilken måltid som helst.

Rostade palsternackor med honung och rosmarin

Ingredienser

4 portioner
1 kg palsternackor
1 msk olja
1 stor rosmarinkvist
1 msk flytande honung gärna akaciahonung
flingsalt
svartpeppar

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Honungsglacerade rotfrukter
Betyg 3.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Honungsgrillad karré med rostad pumpa och tzatziki
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Lammracks med rostade grönsaker och balsamsky
Betyg 3.2 av 5.261 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Rotfrukter med ost- och nöttäcke
Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grekisk skinkstek
Betyg 3.7 av 5.70 personer har röstat
Receptet har 7 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ugnsrostade rotfrukter
Betyg 4 av 5.65 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad