Grekisk skinkstek

Betyg 3.7 av 5.
67 personer har röstat
3
Grekisk skinkstek

Den grekiska skinksteken smörjs in med rosmarin, vitlök, salt och honung. Detta ger skinksteken härliga smaker av sött och salt. Servera gärna tillsammans med klyftpotatis och en god sallad.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Grekisk skinkstek

Ingredienser

4 portioner
1 kg benfri skinkstek eller fläskkarré
2 vitlöksklyftor
2 rosmarinkvistar
1 tsk salt
peppar
1 1/2 msk olivolja
2 msk flytande honung

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
67 personer har röstat

Kommentarer

Mycket Gott

Steen

2024-04-07

Var för mycket salt …..

Anja

2022-11-12

Hej Anja! Tack för din kommentar. Vi har nu sett över receptet och uppdaterat med nya mängder och anvisningar. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2023-03-24

Lättlagat medan man gör annat så som städning. Steken sköter sig av sig självt

Caroline

2021-04-02

Näringsvärde per portion

Energi1398 KJ / 334 kCal
Fett11 g
Salt2.2 g
Kolhydrater9 g
Protein50 g

Testa liknande recept

Oliver i citron och rosmarin
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Citronfylld kyckling
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Potatistärningar med rosmarin och oliver
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fyllt grekiskt bröd
Betyg 2.9 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Potatis i ugn med vitlök och rosmarin
Betyg 4.5 av 5.
32 personer har röstat
Under 60 min att tillaga