Rostade citron- och parmesangrönsaker
![Rostade citron- och parmesangrönsaker](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Rostade citron- och parmesangrönsaker smakar ljuvligt med nygrillade revbensspjäll. Rosta aubergine, squash och paprika i ugnen. Strö citron och parmesanost över grönsakerna så får en de fräsch och god smak.
Ett recept från:
Buffé nr 7, 1999
![Rostade citron- och parmesangrönsaker](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
10 portioner
1/2 dl olivolja
1 stor aubergine
1 stor squash
3 paprikor i olika färger
2 rödlökar
250 g gröna bönor
gourmetsalt
1 citron
100 g riven parmesan eller annan lagrad hårdost
svartpeppar
För alla
Kontrollera noga innehållet i osten, kan innehålla löpe.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vem behöver kött med ett sån't här fantastiskt gott recept? Sensationellt gott!
Kerstin
2003-12-08Jättefräscht och lätt att förbereda.
Eva
2002-07-16