Fyllt bröd med parmaskinka och getost

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Fyllt bröd med parmaskinka och getost

Hembakat bröd som fylls med smakrik parmaskinka och krämig getost. Grädda brödet som baguetter eller rundbröd. När brödet är färdigt penslar du det med olivolja och strör över flingsalt för den perfekta touchen. Servera med oliver och rostad paprika.

Fyllt bröd med parmaskinka och getost

Ingredienser

4 portioner

Baguette eller runt bröd

1/2   paket jäst (à 12 g)
1 1/2 dl  kallt vatten
1 msk  olja
1/2 tsk  salt
3 - 3 1/2 dl  vetemjöl

Fyllning

4   skivor parmaskinka
125 g  getost

Pensling

olivolja
flingsalt

Tillbehör

oliver
rostad paprika

För alla

Gör glutenfri: baka ljust glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ut getosten mot sojapålägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Getostfylld kycklingfilé med potatisgratäng
Betyg 4.2 av 5.
33 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Omelett med basilika, getost och parmaskinka
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Focaccia med getost och rosmarin
Betyg 3.1 av 5.
146 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tortillapizza med parmaskinka
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillad brioche med getost och hjortron
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Toast med lammfärsbiffar och chèvre
Betyg 5 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga