Bratwurst med kålrabbi | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Bratwurst med kålrabbi

Gott och lättlagat korvrecept som tack vare en kort tillagningstid passar utmärkt till vardagsmiddagen. Bratwurst med kålrabbi, rökt skinka och vårlökar serveras med en klick tomat och chilismaksatt crème fraiche.

Detta är ett recept från Buffé nr 9, 2000
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skiva korven och fräs den i en stekpanna. Tärna skinkan och låt den fräsa med.
  2. Tärna kålrabbin och koka den några minuter. Låt sedan även den fräsa med så att den blir varm.
  3. Skölj och skiva vårlöken och tillsätt den. Smaka av med salt och peppar. Servera alltsammans på tallrik toppat med en klick crème fraiche.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smaksatt crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och smaksätt den.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 bratwurstar
  • 75 g rökt skinka
  • 1 kålrabbi (à ca 250 g)
  • 4 vårlökar (à ca 20 g)
  • salt och peppar
  • 1 1/2 dl crème fraiche (med chili och tomatsmak)
Lägg till i inköpslistan