Bratwurst med kålrabbi

Gott och lättlagat korvrecept som tack vare en kort tillagningstid passar utmärkt till vardagsmiddagen. Bratwurst med kålrabbi, rökt skinka och vårlökar serveras med en klick tomat och chilismaksatt crème fraiche.
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2000

Ingredienser
4 portioner
2 bratwurstar
75 g rökt skinka
1 kålrabbi (à ca 250 g)
4 salladslökar (à ca 20 g)
salt och peppar
1 1/2 dl crème fraiche (med chili och tomatsmak)
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på korven. I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smaksatt crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) och smaksätt den.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer