Rostad potatis med majo och parmesan

11
1
Rostad potatis med majo och parmesan

Rostad, mosad och toppad med krämig majonnäs och parmesan - potatis har aldrig känts så lyxigt! Vi vågar nästan lova att den rostade potatisen blir ditt nya favorittillbehör till grillat. Strö över färsk persilja vid servering, det blir både gott och vackert.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017

Rostad potatis med majo och parmesan

Ingredienser

4 portioner
2 msk
olivolja
1
riven vitlöksklyfta
1 tsk
salt
1 krm
peppar
900 g
små potatisar (med skal)
1 dl
majonnäs
2 msk
hackad persilja
1 dl
finriven parmesanost

För alla

Kontrollera innehållet i majonnäsen (kan innehålla mjölkprotein och laktos).
Fri från gluten och laktos.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

11

Kommentar

Pia

2020-07-16

Min nya favorit! Jättegott!

Näringsvärde per portion

Energi 1909 KJ / 457 kCal
Fett 29 g
Salt 2.23 g
Kolhydrater 38 g
Protein 9 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept