Macka med grillad kyckling och potatis

Vad sägs om att bjuda på en mumsig kycklingmacka som ett matigt mellanmål? Mackan gör du snabbt och enkelt med hjälp av kokt potatis, mumsig grillad kyckling och majonnäs som du lägger på hårt bröd. Underbart gott!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2002

Ingredienser
4 portioner
300 g kokt kall/ljummen färskpotatis
4 smörda skivor hårt bröd
1/2 grillad kyckling
2 - 2 1/2 msk majonnäs
1 msk finskuren persilja
För alla
Kycklingmacka innehåller gluten, mjölk och ägg.
Ändra så här till glutenfritt: Välj glutenfritt knäckebröd, kontrollera så att grillkryddan är glutenfri.
Gör mjölkproteinfritt: bre brödet med mjölkfritt margarin, kontrollera att grillkryddan är mjölkfri.
Gör äggfritt: Uteslut majonnäsen och använd i stället crème fraiche - gärna en smaksatt variant.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer