Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Betyg 4.4 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Rosta mjuk pepparkaka i ugnen, toppa med brieost och fikon innan du strör över pistagenötter och ringlar över den söta honungen. Ett supergott recept som passar som tilltugg innan maten eller som en härlig avslutning på en bjudning.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Rostad pepparkaka med brie och tryffelhonung

Ingredienser

8 portioner
1 köpt (eller hemgjord) mjuk pepparkaka (à ca 350 g)
200 g brieost
2 - 3 färska fikon
1/2 dl rostade pistagenötter
2 msk honung (gärna tryffelhonung)

Gör så här

00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1326 KJ / 317 kCal
Fett17 g
Salt1 g
Kolhydrater32 g
Protein8 g

Testa liknande recept

  • Bröd med brie, fikon och rosmarin
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparkakssnittar med ost och fikon
    Betyg 3.4 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snabbvarvad julcoupe
    Betyg 3.1 av 5.11 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad