Pepparkakssnittar med ost och fikon

23
3
Pepparkakssnittar med ost och fikon

Tröttnat på pepparkakor med ädelost till glöggen? Prova då att rosta mjuk pepparkaka och toppa med två sorters ostar, fikon eller aprikosmarmelad och strössla över knapriga pistagenötter. Klart för glöggmys!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013

Pepparkakssnittar med ost och fikon

Ingredienser

8 portioner
1 köpt (eller hemgjord) mjuk pepparkaka (à ca 350 g)
100 g ädelost
100 g taleggio-ost
2 färska fikon
2 msk flytande honung
2 msk aprikosmarmelad
1/2 dl hackade pistagenötter

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

23

Kommentarer

Ulla-britt

2016-12-06

Har bjudit på dessa flera gånger. Alltid väldigt uppskattat. Gott.

Cris

2014-12-04

Åt detta hos grannen ikväll. Toppengott!

Elisabeth

2014-11-17

Lockande! Ska prova på luciafesten.