Pepparkakssnittar med ost och fikon
Tröttnat på pepparkakor med ädelost till glöggen? Prova då att rosta mjuk pepparkaka och toppa med två sorters ostar, fikon eller aprikosmarmelad och strössla över knapriga pistagenötter. Klart för glöggmys!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2013
Ingredienser
8 portioner
1 köpt (eller hemgjord) mjuk pepparkaka (à ca 350 g)
100 g ädelost
100 g taleggio-ost
2 färska fikon
2 msk flytande honung
2 msk aprikosmarmelad
1/2 dl hackade pistagenötter
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Har bjudit på dessa flera gånger. Alltid väldigt uppskattat. Gott.
Ulla-britt
2016-12-06Åt detta hos grannen ikväll. Toppengott!
Cris
2014-12-04Lockande! Ska prova på luciafesten.
Elisabeth
2014-11-17