Bröd på pinne med paprika, rosmarin och citron

Betyg 3.1 av 5.
17 personer har röstat
0
Bröd på pinne med paprika, rosmarin och citron

Det här brödet med smak av paprika, rosmarin och citron grillas på pinne och serveras helst nygrillat tillsammans med charkuterier, färskost och inlagda oliver. Gott som småplock eller förrätt!

Bröd på pinne med paprika, rosmarin och citron

Ingredienser

8 portioner
skal från 1   citron
1 dl  finhackad grillad paprika
2 tsk  finhackad färsk rosmarin eller torkad (2 tsk färsk motsvarar 1 tsk torkad)
5 dl  vetemjöl (5 dl motsvarar 300 g)
1 1/2 tsk  salt
2 tsk  bakpulver
1 msk  olivolja
2 dl  vatten
grillpinnar (att linda upp degen på)

Till servering

salami, lufttorkad skinka, färskost och oliver

För alla

Fri från ägg.
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri färskost.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri färskost.

Näringsvärdet är beräknat per bröd exkl tillbehör.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi636 KJ / 152 kCal
Fett2 g
Salt1.7 g
Kolhydrater28 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Quornspett med citron och örter
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Kycklingspett med chorizotoppad rotfruktssallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Rosmarinpotatis med kapris
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Dessertspett med tre ostar
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pinnbröd med citron och timjan
Betyg 4.3 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Souvlaki
Betyg 3.6 av 5.
69 personer har röstat
Över 60 min att tillaga