Rostad fruktsallad med vit choklad
Fruktsallad i ugn som enkelt varieras efter smak och säsong. Ta de frukter och bär du gillar bäst, som till exempel persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi, och rosta dem tillsammans med kokos och vit choklad. Servera med en vaniljkräm på crème fraiche och toppa med knapriga sötsalta mandlar.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2018
Ingredienser
4 portioner
800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi
1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes
100 g riven vit choklad
2 dl crème fraiche
1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak)
1 dl finhackade sötsalta mandlar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2220 KJ / 530 kCal
Fett38 g
Salt0.41 g
Kolhydrater38 g
Protein6.5 g
Kommentarer