Varm vit choklad med apelsin och vanilj

6
0
Varm vit choklad med apelsin och vanilj

Prova en vintervit och värmande chokladdryck baserad på mjölk och vit choklad. Ta udden av den rätt intensiva sötman med finrivet apelsinskal. Toppa med en klick luftigt och lättvispad grädde och njut av den varma vita chokladens ljuvliga smak.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2016

Varm vit choklad med apelsin och vanilj

Ingredienser

2 portioner
5 dl
mjölk (3 %)
100 g
hackad vit choklad
1 krm
vaniljpulver
1 tsk
finrivet apelsinskal (+ extra till dekoration)

Till servering

vispad grädde

För alla

Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfri mjölk och grädde. Använd laktosfri choklad.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 4129 KJ / 987 kCal
Fett 65 g
Salt 0.7 g
Kolhydrater 77 g
Protein 25 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept