Rostad baguette med fikon, ädelost och rosmarinhonung

5
0
Rostad baguette med fikon, ädelost och rosmarinhonung

Ett riktigt gott tilltugg eller förrätt till glöggminglet eller nyårsdrinken! Få smaker gifter sig så bra som ädelost och fikon. Rosmarin får sätta smak på honungen som ringlas över skivor av surdegsbaguette.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018

Rostad baguette med fikon, ädelost och rosmarinhonung

Ingredienser

8 portioner
1/2 dl
honung
2 msk
hackad rosmarin
2
färska fikon
140 g
ädelost
8
skivor surdegsbaguette

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Innehåller laktos och mjölkprotein. Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfrit bröd.
Näringsvärdet är beräknat per snitt.
Under 15 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 628 KJ / 150 kCal
Fett 6 g
Salt 0.7 g
Kolhydrater 19 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept