Rostad baguette med fikon, ädelost och rosmarinhonung

Betyg 4.6 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rostad baguette med fikon, ädelost och rosmarinhonung

Ett riktigt gott tilltugg eller förrätt till glöggminglet eller nyårsdrinken! Få smaker gifter sig så bra som ädelost och fikon. Rosmarin får sätta smak på honungen som ringlas över skivor av surdegsbaguette.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2018

Rostad baguette med fikon, ädelost och rosmarinhonung

Ingredienser

8 portioner
1/2 dl honung
2 msk hackad rosmarin
2 färska fikon
140 g ädelost
8 skivor surdegsbaguette

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Snabb aptitretare. Inte så mättande, m a o! 😊

    Karl

Näringsvärde per portion

Näringsvärdet är beräknat per snitt.
Energi628 KJ / 150 kCal
Fett6 g
Salt0.7 g
Kolhydrater19 g
Protein5 g

Testa liknande recept

  • Pepparkakssnittar med ost och fikon
    Betyg 3.4 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rödbetsblomma med ädelost
    Betyg 3.9 av 5.20 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad