Rosmarinstekta äpplen med kola- och lagerbladsås

Wow vilka smaker! Syrliga äpplen, söt kolasås och gräddig glass är jättegott, det vet ju de flesta, men med lagerblad och rosmarin så blir den här desserten en riktig fullpoängare till både vardag och fest!

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2453 KJ / 586 kCal
Fett27 g
Salt1 g
Kolhydrater82 g
Protein3 g
Kommentarer
7 stKolasåsen är wow!
Johanna
Kan man försteka äpplena ? O bara värma till dom sen innan servering? El blir det inte bra? Va tror ni om lite kanel på äpplena?
Linda
Hej Linda! Ja, det går att steka äpplena i förväg men äpplena är som allra godast nystekta. Kanel funkar ju alltid till äpplen och om du gillar kombinationen kanel och rosmarin så är det bara att smaka av med lite kanel. Hälsningar Elina
ICA-köket
Skippade stekningen och använde äpplena+kolasåsen som fyllning till en smulpaj. Funkade perfekt.
Vincent