Friterad banan med glass är en dessert där varmt möter kallt och är fantastiskt god i sin enkelhet! Lyft bananen till nya höjder genom att panera och fritera den gyllene och krispig med en varm och mjuk mitt, avnjut med vaniljglass och sirap.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2022
Innehåller gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri glass.
Gör mjölkproteinfri: byt ut glass mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör äggfri: välj äggfri glass.
Kommentarer
Ida
2022-04-17Det blev mycket gott och uppskattat! Bananerna fastnade i botten på korgen när vi la dem i korgen innan den sänktes ner i oljan i fritösen. Bättre att lägga bananerna i korgen när den ligger i oljan så att de flyter runt. Lösa bitar av smeten åkte runt i oljan, vilket blev spännande kreationer :)
Aida
2022-04-17Otrooioolifr gott! Dubbelfriterade bananerna och avnjöt med glass och sirap. Helt otroligt gott!