Rosmarinstekt lammfilé

Betyg 2.8 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rosmarinstekt lammfilé

Låt lammfiléerna suga åt sig de goda smakerna från bland annat rosmarin, vinäger, vitlök och olja när de ligger i kylen. Tillaga i ugn och servera den utsökta och smakrika lammfilén med saftig tomatkompott och fluffigt kronärtskocksmos.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Rosmarinstekt lammfilé

Ingredienser

4 portioner
ca 700 g lammytterfilé
2 vitlöksklyftor
1 msk finhackad rosmarin
1 msk rödvinsvinäger
1 msk olivolja
1 krm paprikapulver
1/2 tsk salt
1 krm peppar
smör

Gör så här

24:00:00
00:03:00
00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

  • Auberginelåda med feta och lammfärs
    Betyg 3.6 av 5.191 personer har röstat
    Receptet har 15 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddiga lammracks
    Betyg 3.2 av 5.27 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Lamm »latino«
    Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad