Rosmarinstekt lammfilé

Betyg 2.8 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rosmarinstekt lammfilé

Låt lammfiléerna suga åt sig de goda smakerna från bland annat rosmarin, vinäger, vitlök och olja när de ligger i kylen. Tillaga i ugn och servera den utsökta och smakrika lammfilén med saftig tomatkompott och fluffigt kronärtskocksmos.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Rosmarinstekt lammfilé

Ingredienser

4 portioner
ca 700 g lammytterfilé
2 vitlöksklyftor
1 msk finhackad rosmarin
1 msk rödvinsvinäger
1 msk olivolja
1 krm paprikapulver
1/2 tsk salt
1 krm peppar
smör

Gör så här

24:00:00
00:03:00
00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Testa liknande recept

Örtdressad lammfilé med citron och vitlök
Betyg 4.5 av 5.59 personer har röstat
Receptet har 14 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syriansk dobo – Lammstek med bulgur
Betyg 4.4 av 5.96 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Bräserad lammytterfilé med ”kaffegrädde” och syrlig lök
Betyg 3.1 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Avancerad svårighetsgrad
Auberginelåda med feta och lammfärs
Betyg 3.6 av 5.189 personer har röstat
Receptet har 13 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddiga lammracks
Betyg 3.2 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Örtgrillat lamm med rostade primörer
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad