Rosmarinstekt lammfilé

Betyg 2.8 av 5.
17 personer har röstat
0
Rosmarinstekt lammfilé

Låt lammfiléerna suga åt sig de goda smakerna från bland annat rosmarin, vinäger, vitlök och olja när de ligger i kylen. Tillaga i ugn och servera den utsökta och smakrika lammfilén med saftig tomatkompott och fluffigt kronärtskocksmos.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2011

Rosmarinstekt lammfilé

Ingredienser

4 portioner
ca 700 g lammytterfilé
2 vitlöksklyftor
1 msk finhackad rosmarin
1 msk rödvinsvinäger
1 msk olivolja
1 krm paprikapulver
1/2 tsk salt
1 krm peppar
smör

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Örtdressad lammfilé med citron och vitlök
Betyg 4.5 av 5.
53 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lammspett med örtsmör och äppeltsatsiki
Betyg 3.2 av 5.
102 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sardell- & olivstekt lammytterfilé
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Kryddiga lammracks
Betyg 3.2 av 5.
26 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Souvlaki
Betyg 3.7 av 5.
75 personer har röstat
Över 60 min att tillaga