Rosmarinstekt fläskkarré med blomkålsris
En lyxig måltid där rosmarinstekt fläskkarré får sällskap av blomkålsris med spännande smaker. Där blandas strimlat äpple och sockerärtor med pressad citron och babyspenat för att förhöja upplevelsen av blomkålsriset en aning. Till servering finns en perfekt karré och en fräsch vitlökscrème.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2015
Ingredienser
Blomkålsris
Vitlökscrème
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer