Fläskkarrén får en gremolatamarinad av citron, vitlök och persilja innan den steks. Det stekta köttet serveras med en smakrik grönsakspanna och kokt pasta.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
6 2012
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt innehåller rätten gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.
Gör äggfri: använd pasta utan ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Camilla
2014-09-01Det blev mycket citronsmak, vi gjorde receptet för 6 personer. Barnen åt men sa att jag inte behöver göra den igen. Det var många moment för en medioker rätt tycker jag.
Anna
2012-02-10I en gremolata ska det väl också finnas olivolja som ingrediens. Maten var jättegod iallafall! 5 solar!