Rosmarinrostade rotfrukter med kycklingfilé

Morot, palsternacka, rosmarin och äpplen – ingredienser med en doft av skördefest. Rotfrukterna lagas i ugnen i sällskap av pressad vitlök, örter och kycklingfiléer. Serveras med en härlig röra av yoghurt, grovrivet äpple, rosmarin och honung. Smaklig spis!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2013

Gör så här
00:30:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1923 KJ / 459 kCal
Fett12 g
Salt1.3 g
Kolhydrater48 g
Protein34 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
6 stSå gott, kalorisnålt !
Catrin
Supergott!
Nina
Toppenrecept.
Anne brigitte
Enkelt att tillaga och VÄLDIGT gott! Favoritrecept!
Linda
Hej Sara! Om du klickar på fliken här ovanför som det står näringsvärde på, så får du fram hur många kcal eller kj det är per portion.
Ica-köket
Har inte lagat men det vattnas i munnen. Hur många kalorier kan det vara för hela anrättningen?
Sara