Rosmarinrostad potatis med isterband och mango chutney

1
0
Rosmarinrostad potatis med isterband och mango chutney

Trevligt och innovativt tilltugg med en spännande treenighet – syrligt isterband, fruktig chutney och salt rosmarinpotatis. Välj gärna ett isterband gjort på lamm och en riktigt god potatis, som till exempel sparrispotatis.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2014

Rosmarinrostad potatis med isterband och mango chutney

Ingredienser

8 portioner
500 g små avlånga potatisar (t ex sparrispotatis, ratte eller amandine)
3 kvistar färsk rosmarin
2 isterband (à ca 300 g)
flingsalt
1 dl mango chutney
olivolja till stekning

För alla

Gör glutenfri: Välj isterband eller annan korv som är fri från gluten.
Gör laktosfri: Välj laktosfria isterband.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfria isterband.
Fri från ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 756 KJ / 179 kCal
Fett 7 g
Salt 68 g
Kolhydrater 22 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden