Roséspätta med caviarsås
Roséspätta med caviarsås är en välsmakande fiskrätt med fina ingredienser som rödspättafilé, salladslök, rädisor, morot och rosépeppar. Fisken tillagas i ugn och serveras som små fiskpaket med kokt potatis, caviarsås och syrliga citronklyftor.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2014
Ingredienser
4 portioner
800 g rödspättafilé
900 g fast potatis
Roséspätta
1/2 påse salladslök (à 125 g)
1/2 strut rädisor (à 125 g)
1 morot
2 msk smör eller margarin
salt
1 tsk rosépeppar
Caviarsås
1 citron
20 g dill
2 dl crème fraiche
75 g röd caviarmix
4 bitar aluminiumfolie eller bakplåtspapper
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2585 KJ / 616 kCal
Fett24.6 g
Kolhydrater45.8 g
Protein49.9 g
Kommentarer