Rosépeppargrillad lax med ansjovisdipp

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
0
Rosépeppargrillad lax med ansjovisdipp

Grillad lax med en härlig smak av rosépeppar. Serveras med en krämig ansjovisdipp, lök, grillad sparris och färskpotatis. Perfekt till en middag i kvällssolen!

Rosépeppargrillad lax med ansjovisdipp

Ingredienser

4 portioner

Lax och grönsaker

600 g laxfilé
1 msk rosépeppar
1 msk olja
1 tsk salt
250 g grön sparris
250 g vit sparris
1 knippe färsklök
grillhalster

Ansjovisdipp

1 bananschalottenlök
125 g ansjovis
1 kruka dill
1 dl majonnäs
1 citron

Till servering

färskpotatis
sallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2961 KJ / 708 kCal
Fett45 g
Salt4.4 g
Kolhydrater34.4 g
Protein39.1 g

Testa liknande recept

Ansjoviskringlor
Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ansjovisbakad torsk med dill
Betyg 3.8 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med krasse- och ansjovissås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Johns gubbröra
Betyg 3 av 5.
52 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äggsallad på kex med krispig anjsovis
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga