Ansjoviskringlor

14
2
Ansjoviskringlor

Ansjoviskringlor går supersnabbt att tillaga och passar perfekt som tilltugg eller picknickmat. Gräslök, parmesanost och färskost går fint ihop med ansjovisen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Ansjoviskringlor

Ingredienser

15 st
färdigkavlad smördeg
1 uppvispad äggula

Fyllning

100 g färskost
1/2 dl riven parmesan
2 msk hackad gräslök
1/2 ask hackad ansjovis (à 125 g) utan spad
1/2 krm nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentarer

Mari

2017-12-13

Varför kan man inte skriva ut recept längre??

Redaktionen ICAse

2017-12-14

Hej Mari! Klart du kan skriva ut! Högerklicka och välj print/skriv ut. Hälsningar Michelle

Elsebeth

2007-01-05

Hej hej! Kan inte få tag på färdigkavlat smördeg - har köpt frusna platter. Hur stort ska jag kavla ut dessa så det blir lagom? Hls. och tack på förhand Elsebeth