Ansjoviskringlor

Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat
2
Ansjoviskringlor

Ansjoviskringlor går supersnabbt att tillaga och passar perfekt som tilltugg eller picknickmat. Gräslök, parmesanost och färskost går fint ihop med ansjovisen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Ansjoviskringlor

Ingredienser

15 st
färdigkavlad smördeg
1 uppvispad äggula

Fyllning

100 g färskost
1/2 dl riven parmesan
2 msk hackad gräslök
1/2 ask hackad ansjovis (à 125 g) utan spad
1/2 krm nymalen vitpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
15 personer har röstat

Kommentarer

Varför kan man inte skriva ut recept längre??

Mari

2017-12-13

Hej Mari! Klart du kan skriva ut! Högerklicka och välj print/skriv ut. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2017-12-14

Hej hej! Kan inte få tag på färdigkavlat smördeg - har köpt frusna platter. Hur stort ska jag kavla ut dessa så det blir lagom? Hls. och tack på förhand Elsebeth

Elsebeth

2007-01-05

Testa liknande recept

Smördegssnittar med ansjovis och karamelliserad lök
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Äggsallad på kex med krispig anjsovis
Betyg 3.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Gubbröra med kapris
Betyg 2.5 av 5.
82 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ansjovispaj med salladslök
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga