Ansjoviskringlor

Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Ansjoviskringlor

Ansjoviskringlor går supersnabbt att tillaga och passar perfekt som tilltugg eller picknickmat. Gräslök, parmesanost och färskost går fint ihop med ansjovisen.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006

Ansjoviskringlor

Ingredienser

15 st
färdigkavlad smördeg
1 uppvispad äggula

Fyllning

100 g färskost
1/2 dl riven parmesan
2 msk hackad gräslök
1/2 ask hackad ansjovis (à 125 g) utan spad
1/2 krm nymalen vitpeppar

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.15 personer har röstat

Kommentarer

Varför kan man inte skriva ut recept längre??

Mari

2017-12-13

Hej Mari! Klart du kan skriva ut! Högerklicka och välj print/skriv ut. Hälsningar Michelle

Redaktionen

2017-12-14

Hej hej! Kan inte få tag på färdigkavlat smördeg - har köpt frusna platter. Hur stort ska jag kavla ut dessa så det blir lagom? Hls. och tack på förhand Elsebeth

Elsebeth

2007-01-05

Testa liknande recept

Smördegssnittar med ansjovis och karamelliserad lök
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cheesecakecrème med morot, dillgranola och ansjovis
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Äggsallad på kex med krispig anjsovis
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra med kapris
Betyg 2.5 av 5.82 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Cheddarrullar med gräslökssmetana
Betyg 3.7 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Krossad aspargespotatis med ansjovis och gräddfil
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad