Ansjoviskringlor
Ansjoviskringlor går supersnabbt att tillaga och passar perfekt som tilltugg eller picknickmat. Gräslök, parmesanost och färskost går fint ihop med ansjovisen.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2006
Ingredienser
15 st
färdigkavlad smördeg
1 uppvispad äggula
Fyllning
100 g färskost
1/2 dl riven parmesan
2 msk hackad gräslök
1/2 ask hackad ansjovis (à 125 g) utan spad
1/2 krm nymalen vitpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Varför kan man inte skriva ut recept längre??
Mari
2017-12-13Hej Mari! Klart du kan skriva ut! Högerklicka och välj print/skriv ut. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-12-14Hej hej! Kan inte få tag på färdigkavlat smördeg - har köpt frusna platter. Hur stort ska jag kavla ut dessa så det blir lagom? Hls. och tack på förhand Elsebeth
Elsebeth
2007-01-05