Rökt sik och gurksallad med sichuanpeppar

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Rökt sik och gurksallad med sichuanpeppar

Varmrökt fisk, som sik eller makrill, är smidigt att ta till för att skapa en snabb och god rätt. Bjud den varmrökta siken eller makrillen med en krämig gurksallad kryddad med sichuanpeppar för pirrigt sting. Superenkelt, men väldigt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Rökt sik och gurksallad med sichuanpeppar

Ingredienser

6-8 bufféportioner
1/2 gurka
2 msk turkisk yoghurt (10%)
2 msk majonnäs
1/2 msk färskpressad citronjuice
1 tsk mortlad sichuanpeppar
1/2 dl grovskuren dill
1 krm salt
250 g varmrökt sik (eller makrill)
knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi789 KJ / 189 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater11 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Snabbgravad lingon- och sichuanlax med sesammajonnäs
Betyg 3.7 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Färskost med gräslök och najadlax
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Laxröra med ost
Betyg 4.5 av 5.
45 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Veganska snittar - knäckebröd med sparris och citronkräm
Betyg 4.3 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fänkålssallad på knäcke
Betyg 3.1 av 5.
54 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäcketårta med citronfärskost och sill
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga