Rökt sik och gurksallad med sichuanpeppar

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rökt sik och gurksallad med sichuanpeppar

Varmrökt fisk, som sik eller makrill, är smidigt att ta till för att skapa en snabb och god rätt. Bjud den varmrökta siken eller makrillen med en krämig gurksallad kryddad med sichuanpeppar för pirrigt sting. Superenkelt, men väldigt gott!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Rökt sik och gurksallad med sichuanpeppar

Ingredienser

6-8 bufféportioner
1/2 gurka
2 msk turkisk yoghurt (10%)
2 msk majonnäs
1/2 msk färskpressad citronjuice
1 tsk mortlad sichuanpeppar
1/2 dl grovskuren dill
1 krm salt
250 g varmrökt sik (eller makrill)
knäckebröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi789 KJ / 189 kCal
Fett12 g
Salt1 g
Kolhydrater11 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Snabbgravad lingon- och sichuanlax med sesammajonnäs
Betyg 3.8 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Najadlax med vispad crème fraiche med senap och krasse
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Senapsgriljerad tofu
Betyg 5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Laxröra med ost
Betyg 4.5 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kryddiga revben med apelsin
Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 12 timmar att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Knäcketårta med citronfärskost och sill
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad