Rökt fänkål och spenat

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
0
Rökt fänkål och spenat

En smakrik röra av fänkål, spenat och tomat som blir ett oväntat tillbehör till läckerheter som serveras från grillen. Riktigt gott tillsammans med nygrillad fisk till exempel! Lagas i grill och får en rökt karaktär om du lägger ner en björkvedsklabbe i grillen.

Rökt fänkål och spenat

Ingredienser

4 portioner
1/2   påse babyspenat à 65 g
1   stor fänkål
1   liten tomat
olja
salt

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi186 KJ / 45 kCal
Fett1.7 g
Kolhydrater2.5 g
Protein3.1 g

Testa liknande recept

Krabba med tabascomajonnäs
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rökt vitlök
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sallad på rökt kalvlägg
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enrisrökta lammkotletter
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Spjäll med aprikos och chili
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rökt lax med chili
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga