Rökt fänkål och spenat

1
0
Rökt fänkål och spenat

En smakrik röra av fänkål, spenat och tomat som blir ett oväntat tillbehör till läckerheter som serveras från grillen. Riktigt gott tillsammans med nygrillad fisk till exempel! Lagas i grill och får en rökt karaktär om du lägger ner en björkvedsklabbe i grillen.

Rökt fänkål och spenat

Ingredienser

4 portioner
1/2 påse babyspenat à 65 g
1 stor fänkål
1 liten tomat
olja
salt

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Recept och bild från boken Grilla med Niklas, Tukan förlag. 

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 186 KJ / 45 kCal
Fett 1.7 g
Kolhydrater 2.5 g
Protein 3.1 g
Läs mer om näringsvärden