Fantastiskt mumsig sallad med många goda smaker! Kidneybönor, haricots verts, salladslök och körsbärstomater är några av de väl sammansatta ingredienserna i denna sallad. Lönnsirapen och chèvren passar utmärkt i bönsalladen och ger en krämig touch.
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2006
Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: byt chèvreosten mot tofu.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Karin
2010-11-27Jättegod sallad! Blev genast en klassiker på julbordet. Uppskattad av alla, inte bara av familjens tre vegetarianer
Charlotta
2007-12-16Fantastiskt god sallad som gjorde succé som grönt inslag på förra årets julbord. Naturligtvis är den redan en självskriven del av vår jultradition och den fick gästspela till påsk också.
Kerstin
2007-05-12Jättegod sallad, matig och bra. Har även bytt ut chevren mot fetaost som fungerade bra.