Rödvinsragu med ostronskivling och biff

Betyg 3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Rödvinsragu med ostronskivling och biff

Bjud på en mustig rödvinsragu med svamp och ryggbiff. Här samsas många aromatiska smaker som vitlök, lagerblad och timjan som tillsammans bildar en ljuvlig gryta, där den goda ostronskivlingen får rätten att skina. Servera grytan med ris och nykokt broccoli.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 37 2016

Rödvinsragu med ostronskivling och biff

Ingredienser

4 portioner
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
150 g ostronskivling
4 port ris
1 msk smör
2 dl rött matlagningsvin
2 1/2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond)
3 lagerblad
1 tsk timjan
250 g broccoli
ca 500 g strimlad ryggbiff
salt
svartpeppar
1 msk majsstärkelse

Gör så här

00:05:00
00:04:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1954 KJ / 467 kCal
Fett9 g
Salt2 g
Kolhydrater53 g
Protein36 g

Testa liknande recept

  • Biffgryta med svamp och rödvin
    Betyg 3.6 av 5.17 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Enkel rödvinssås
    Betyg 2.8 av 5.3009 personer har röstat
    Receptet har 50 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad