Grillad flinta och toscansk brödsallad med dinkel

0
0
Grillad flinta och toscansk brödsallad med dinkel

Recept på grillad flinta och toscansk brödsallad med dinkel. Du gör en härlig brödsallad till köttet av bland annat dinkelflingor, tomat, vinäger, lantbröd, kapris och babyspenat. En smakrik och rejäl måltid.

Grillad flinta och toscansk brödsallad med dinkel

Ingredienser

4 portioner
1 flintastek Chili (1 flintastek motsvarar ca 870 g)

Toscansk brödsallad

2 dl dinkelflingor
4 tärnade tomater
1 rödlök i klyftor
2 msk rödvinsvinäger
2 msk vatten
2 msk olivolja
3 skivor lantbröd (ej dagsfärskt)
1/2 burk inlagda paprikor (à 200 g)
1 msk kapris
färsk babyspenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer