Grillad flinta och toscansk brödsallad med dinkel

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Grillad flinta och toscansk brödsallad med dinkel

Recept på grillad flinta och toscansk brödsallad med dinkel. Du gör en härlig brödsallad till köttet av bland annat dinkelflingor, tomat, vinäger, lantbröd, kapris och babyspenat. En smakrik och rejäl måltid.

Grillad flinta och toscansk brödsallad med dinkel

Ingredienser

4 portioner
1   flintastek Chili (1 flintastek motsvarar ca 870 g)

Toscansk brödsallad

2 dl  dinkelflingor
4   tärnade tomater
1   rödlök i klyftor
2 msk  rödvinsvinäger
2 msk  vatten
2 msk  olivolja
3   skivor lantbröd (ej dagsfärskt)
1/2   burk inlagda paprikor (à 200 g)
1 msk  kapris
färsk babyspenat

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hel grillad ryggbiff
Betyg 3.1 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hel grillad lammstek
Betyg 3.3 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Hel grillad karré
Betyg 4.8 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
Grillad rostas och sallad på couscous och Santoreggia
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga