Mozzarellasallad med pesto och flintastek på lantbröd | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Mozzarellasallad med pesto och flintastek på lantbröd

Somrig, snabblagad bruschetta med mozzarella och grillad flintastek. Rucola och svarta oliver ger sälta och sting medan pesto ger rik smak av basilika och vitlök. Bjud på lantbröd som plockmat eller middag.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt mozzarellan rinna av och dela den i bitar. Skala och skär löken i tunna skivor. Blanda mozzarella, lök och rucola. Vänd ner peston.
  2. Skär brödet i skivor och grilla det.
  3. Toppa bröden med salladen och grillad flintastek skuren i bitar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 2 mozzarella (à 125 g)
  • 1 rödlök
  • 65 g ruccola
  • 16 svarta oliver
  • 1 burk pesto (à 200 g)
Till servering
  • grillad flintastek
  • lantbröd
Lägg till i inköpslistan