Rödvinsglacerade svartrötter

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Rödvinsglacerade svartrötter

Vill du servera något speciellt och smakrikt till din vilträtt? Då ska du testa de här utomordentligt goda rödvinsglacerade svartrötterna vars härliga konsistens och trivsamma smaker är en magnifik kombination.

Ett recept från:
Buffé nr 9, 2005

Rödvinsglacerade svartrötter

Ingredienser

4 portioner
1 l  vatten
juicen av 1   citron
ca 400 g  svartrötter
1 msk  smör
1 msk  socker
salt och svartpeppar
1 1/2 dl  rött vin
1   kvist bladpersilja

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt margarin istället för smör.

Gör så här

Tips

Passar utmärkt till vilträtter.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rosmarin- och crème fraichestuvade svartrötter
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Friterade svartrötter
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Biff med pepparrot, äpple och svartrötter
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svartrötter med brynt vitlökssmör och pinjenötter
Betyg 3.6 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Svartrot med citron och dragon
Betyg 4.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nyttiga grilltillbehör!
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga