Rödspätta med fänkål och ärter

Fänkål, med sin smak av lakris, ger en spännande smak åt rödspättan. Den smaksatta crème fraichen gör sedan rätten både krämig och god.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2012

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2981 KJ / 712 kCal
Fett20.3 g
Kolhydrater67.3 g
Protein59.2 g

Kommentarer
6 stJag använde risoni istället för gryn. Men jag hade kunnat hoppa över fisken. Fänkål, ärter och creme fraichen var väldigt god och funkade bättre utan fisken.
Rebecca
Jättegott! Jag gillar verkligen fänkål!
Anders
Jag tyckte det var jättegott!! :)
Myrto
Hej! Trist att inte detta föll er i smaken. Men självklart provlagar vi alla våra recept! Framför era åsikter till kockarna.
Ica-köket
Tre 25åringar satt och hulkade simultant av rödspättan. Fänkålen blev till och med god i sammanhaget då den var det enda ätliga. Det här var inte billiga veckans mest stolta ögonblick. Är det så att ni provlagar recepten innan de publiceras? Med hopp om förbättring på fiskfronten.. Johanna med vänner
Johanna
Fänkålen var ingen favorit hos mina barn.
Therese