Rödkålssallad med fänkål och valnötter och pepparrotsyoghurt
Rödkålssallad med fänkål, valnötter och pepparrotsyoghurt är en mycket tilltalande rätt. Lysande och färgrikt tillbehör som passar utmärkt till skinka och kalkon.
Ingredienser
4 portioner
Rödkålssallad med fänkål och valnötter
500 g rödkål
1 fänkål
1 dl drickfärdig apelsinjuice
1 msk citronsaft
1 msk honung
2 msk rapsolja
2 apelsiner
1 dl valnötter
salt
svartpeppar
Pepparrotsyoghurt med äpple och persilja
2 dl matyoghurt
1 dl gröna ärtor
3 msk hackad persilja
1 rött äpple t ex Ingrid Marie
2 msk riven pepparrot
salt
peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1774 KJ / 424 kCal
Fett20.7 g
Kommentarer