Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

1
0
Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Som tillbehör till julskinkan: gör ett krispigt pepparkakssmul med rostad lök, samt en fräsch rödkålssallad med apelsin- och senapsdressing. Både snabbt och enkelt!

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Ingredienser

8 bufféportioner
200 g
rödkål
4 msk
färskpressad apelsinjuice
2 tsk
dijonsenap
2 tsk
olja
1 krm
salt
2 krm
peppar
2
pepparkakor
1 dl
rostad lök

Till servering

skivad julskinka av rapsgris
bröd
smörgåskrasse

För alla

Kontrollera noga innehållet i griljeringen på skinkan och brödet.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av pepparkakor, rostad lök och bröd.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 340 KJ / 81 kCal
Fett 6 g
Salt 0.6 g
Kolhydrater 5 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden