Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Som tillbehör till julskinkan: gör ett krispigt pepparkakssmul med rostad lök, samt en fräsch rödkålssallad med apelsin- och senapsdressing. Både snabbt och enkelt!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Ingredienser

8 bufféportioner
200 g rödkål
4 msk färskpressad apelsinjuice
2 tsk dijonsenap
2 tsk olja
1 krm salt
2 krm peppar
2 pepparkakor
1 dl rostad lök

Till servering

skivad julskinka av rapsgris
bröd
smörgåskrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi340 KJ / 81 kCal
Fett6 g
Salt0.6 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

  • Julskinka i ugn
    Betyg 4.6 av 5.97 personer har röstat
    Receptet har 24 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Julskinka med griljering
    Betyg 2.7 av 5.1783 personer har röstat
    Receptet har 11 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparkakscookies
    Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pepparkakskolasandwich
    Betyg 3.8 av 5.80 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad