Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål
Som tillbehör till julskinkan: gör ett krispigt pepparkakssmul med rostad lök, samt en fräsch rödkålssallad med apelsin- och senapsdressing. Både snabbt och enkelt!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019
Ingredienser
8 bufféportioner
200 g rödkål
4 msk färskpressad apelsinjuice
2 tsk dijonsenap
2 tsk olja
1 krm salt
2 krm peppar
2 pepparkakor
1 dl rostad lök
Till servering
skivad julskinka av rapsgris
bröd
smörgåskrasse
För alla
Kontrollera noga innehållet i griljeringen på skinkan och brödet.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av pepparkakor, rostad lök och bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi340 KJ / 81 kCal
Fett6 g
Salt0.6 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g
Kommentarer