Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Som tillbehör till julskinkan: gör ett krispigt pepparkakssmul med rostad lök, samt en fräsch rödkålssallad med apelsin- och senapsdressing. Både snabbt och enkelt!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Ingredienser

8 bufféportioner
200 g  rödkål
4 msk  färskpressad apelsinjuice
2 tsk  dijonsenap
2 tsk  olja
1 krm  salt
2 krm  peppar
2   pepparkakor
1 dl  rostad lök

Till servering

skivad julskinka av rapsgris
bröd
smörgåskrasse

För alla

Kontrollera noga innehållet i griljeringen på skinkan och brödet.
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria produkter av pepparkakor, rostad lök och bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi340 KJ / 81 kCal
Fett6 g
Salt0.6 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Julskinka i ugn
Betyg 4.5 av 5.
86 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Julskinka med griljering
Betyg 2.7 av 5.
1778 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 60 min att tillaga
No bake cheesecake med apelsin, fikon och nötter
Betyg 4.4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pepparkakscookies
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pepparkakskolasandwich
Betyg 3.7 av 5.
78 personer har röstat
Under 30 min att tillaga