Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Som tillbehör till julskinkan: gör ett krispigt pepparkakssmul med rostad lök, samt en fräsch rödkålssallad med apelsin- och senapsdressing. Både snabbt och enkelt!

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2019

Julskinka med pepparkakscrust och snabbmarinerad rödkål

Ingredienser

8 bufféportioner
200 g rödkål
4 msk färskpressad apelsinjuice
2 tsk dijonsenap
2 tsk olja
1 krm salt
2 krm peppar
2 pepparkakor
1 dl rostad lök

Till servering

skivad julskinka av rapsgris
bröd
smörgåskrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi340 KJ / 81 kCal
Fett6 g
Salt0.6 g
Kolhydrater5 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Under 60 min att tillaga
Pepparkakscookies
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Skinkmacka med julcrunch
Betyg 4.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pepparkakskolasandwich
Betyg 3.7 av 5.
78 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Julskinka med senap- och tranbärsglaze
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Karamelliserade päron med ädelost
Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga