Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Rödkålssallad

Rödkålssallad är en klassiker på julbordet, som är lätt att göra själv. Blanda rödkål med crème fraiche, söt- och dijonsenap och salladskrydda och smaka av.

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2005
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll av rödkålen.
  2. Blanda crème fraiche med senapen och salladskrydda. Rör ner rödkålen och smaka av.

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 10
  • 1 burk rödkål (à 550 g)
  • 1 burk crème fraiche
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 msk söt senap
  • 1 tsk italiensk salladskrydda
Lägg till i inköpslistan
Stå inte vilsen i butiken igen!