Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Betyg 3.4 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Röding serverar du här med en omelett av mandelpotatis och Västerbottensost tillsammans med en sås på crème fraiche och riven pepparrot. Västerbottensost ger rikligt med smak till omeletten och kompletterar den stekta fisken med bravur.

Röding med mandelpotatisomelett och pepparrots crème fraiche

Ingredienser

4 portioner
600 g mandelpotatis
2 rödlökar
2 msk margarin eller smör
salt
peppar
8 ägg
1/2 dl vatten
1 dl riven Västerbottensost
2 dl lätt crème fraiche
3 msk riven pepparrot
2 msk hackad dill
1 citron
600 g rödingfiléer

Gör så här

00:10:00
00:03:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Supergott!

    Ingbritt

Näringsvärde per portion

Energi2867 KJ / 685 kCal
Fett40.3 g

Testa liknande recept

  • Gravad röding med västerbottenmousse
    Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Röding med krämig Västerbottensost
    Betyg 3.2 av 5.59 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Halstrad röding med kantarellpotatis
    Betyg 3.3 av 5.88 personer har röstat
    Receptet har 7 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad