Gravad röding med västerbottenmousse

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
0
Gravad röding med västerbottenmousse

En rolig variant på gravad fisk. Den gravade rödingen serveras med en mousse gjord på Västerbottensost och grädde servera på tunnbröd. En elegant och festlig rätt som passar till de flesta tillfällen.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007

Gravad röding med västerbottenmousse

Ingredienser

4 portioner
1 msk  salt
1 msk  socker
1 krm  svartpeppar
1 msk  finhackad dill
2   rödingfiléer

Västerbottenmousse

2   gelatinblad
2 dl  vispgrädde
1 1/2 dl  grovriven Västerbottensost
3 msk  finhackad gräslök

Till servering

knaperstekt tunnbröd

För alla

Kontrollera noga innehållet i brödet.
Fri från ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Röding med krämig Västerbottensost
Betyg 3.2 av 5.
59 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Citrongravad fjällröding med ostkräm och löjrom
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ceviche på röding
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Över 60 min att tillaga
Halstrad röding med rostad selleripuré
Betyg 5 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga