Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

45 MIN | Medel

Rödbetssallad

Den här rödbetssalladen är ett optimalt tillbehör till det mesta. De kokta rödbetorna blandas med krämig matyoghurt, söt honung och intensiv ingefära. En kombination som du inte vill gå miste om.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 6 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och koka rödbetor mjuka i lättsaltat vatten. Häll av vattnet och låt svalna lite.
  2. Riv rödbetorna grovt och blanda med matyoghurt, honung och färskriven ingefära. Smaka av med salt och peppar.

Ingredienser

Portioner: 6
  • 1/2 kg rödbetor
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk honung
  • 1 msk färskriven ingefära
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan