Rödbetssallad

Enkelt och smakfullt recept på klassisk rödbetssallad. Du gör salladen av rödbetor, matyoghurt, honung och ingefära. Passar bra att servera som tillbehör vid påsk, jul eller när som helst!

Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per sats
Energi2535 KJ / 616 kCal
Fett16.6 g
Salt0.45 g
Kolhydrater94.3 g
Protein12.7 g
Kommentarer
7 stGod och fräsch med ingefäran. Min son som sällan gillar såser och röror tyckte den var jätte god. Den blir bättre på hemmakokta rödbetor än färdigkokta från butiken.
Cecilia
Soggigt och ofräsch, inte kul eller gott
Elisabeth
Om man har bråttom går det bra att använda inlagda rödbetor på burk. Uteslut då honungen.
Bo arne
Inte gott, alldeles för söt!
Barbro
Detta är värdens godaste rödbetssallad,himla gott och lätt att göra
Silvia
Detta var den godaste rödbetssalladen jag ätit på länge.Min systerdotter Frida från Hemsjö hade gjort den efter Icas recept,det enda hon bytte ut var yougert,hon använde cremefraich istället.Vi var 14 vuxna och en massa barn och dom gillade den också.Alla i min familj lagar mat och dom unga männen är bättre än än oss damer många ggr.Tack för bra recept från ICA och Glad Påsk! Hälsar Anne-Marie Från Göteborg
Ann-mari
Detta var den godaste rödbetssalladen vi ätit.Den fanns med på det stora buffebordet som vi avnjöt hos min syster i Vårgårda.En systerdotter som själv är vegetarian hade gjort den och all tyckte den var otroligt god .Hon hade hittat den bland Icas resept.Tac för receptet hälsar Anne-Marie i Göteborg
Ann-mari