Ris, rivna rödbetor, sojabönor och fetaost – en lycka för såväl mage som mun. Servera med färska, stekta grönsaksbollar och gremolata, en italiensk blandning av hackad persilja, vitlök och citronskal.
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hittar inga färska grönsaksbullar som säljs i 250g-förpackning, hittar bara 200g-förpackningar (ICAs egna). Kan ni speca vilket märke det skall vara eller om det är fel inlagt?
Oskar
2023-02-03Spännande och gott! Gjorde egna zucchini- och fetaostbollar till istället.
Julia
2023-01-18Spännande smakkombination. Gremolatan var helt klart pricken över i:et
Ida
2022-03-30