Ris, rivna rödbetor, sojabönor och fetaost – en lycka för såväl mage som mun. Servera med färska, stekta grönsaksbollar och gremolata, en italiensk blandning av hackad persilja, vitlök och citronskal.
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongen.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri fetaost.
Gör mjölkproteinfri: byt ut fetaost mot tofu.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Anne-lii
9/12/2019Riktigt trevlig måltid! Kokade riset 16 min och det blev lite mer tuggmotstånd. Gott!
Eva
1/18/2018Ett bra recept verkar det vara!
Ida
9/15/2016Lite underliga smakkombinationer.. Kommer inte laga detta igen tyvärr.