Rödbetsråraka med smetana och löjrom

0
1
Rödbetsråraka med smetana och löjrom

Hand upp alla som älskar rårakor! Här kommer en variant som du måste prova! Lika delar rödbetor och potatis ger en mustig smak och fantastisk färg. Toppa rårakan med smetana, gräslök och löjrom och dina gäster kommer att jubla.

Skriv ut
Rödbetsråraka med smetana och löjrom

Ingredienser

4 portioner
300 g
rödbetor
300 g
mjölig potatis
1/2 tsk
salt
1 krm
svartpeppar
2 msk
smör
2 msk
rapsolja

Till servering

smetana
hackad gräslök
löjrom

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och smetana.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av smör och smetana.

Under 45 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentar

Susanne

3/6/2020

Vi lagade det i dag. Det var jättegott, med lite bacon till också. Inte sista gången vi åt den.. 👍

Näringsvärde per portion

Energi 1328 KJ / 317 kCal
Fett 20 g
Salt 3 g
Kolhydrater 21 g
Protein 13 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept