Rödbetspicklade ägg med sojamajonnäs och krasse

9
0
Rödbetspicklade ägg med sojamajonnäs och krasse

Vackert färgade och smakrika rödbetspicklade ägg passar perfekt som tillbehör till buffén på påsk, midsommar eller jul. De picklade äggen serveras tillsammans med en krämig sojamajonnäs och klippt krasse som topping.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019

Rödbetspicklade ägg med sojamajonnäs och krasse

Ingredienser

6-8
2
rödbetor
0.5
rödlök
2
lagerblad
5
kryddpepparkorn
5 dl
vatten
1.5 dl
vitvinsvinäger
1 dl
strösocker
6 - 8
ägg

Sojamajonnäs

1
äggula
2 msk
japansk soja
0.75 msk
ris- eller vitvinsvinäger
0.75 tsk
sesamolja
1.5 dl
neutral rapsolja
1
ask smörgåskrasse

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.

Näringsvärdet är beräknat på 6 ägg, per port.

 

Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

9

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1444 KJ / 345 kCal
Fett 33 g
Salt 1.1 g
Kolhydrater 6 g
Protein 8 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept