Vackert färgade och smakrika rödbetspicklade ägg passar perfekt som tillbehör till buffén på påsk, midsommar eller jul. De picklade äggen serveras tillsammans med en krämig sojamajonnäs och klippt krasse som topping.
Ett recept från:
Buffé
nr 3,
2019
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Näringsvärdet är beräknat på 6 ägg, per port.
Kommentarer
Matilda
2022-04-15Helt fantastiskt goda och snygga ägg! Extra gott med majonäsen till. Vi gör dem till både påsk och jul!
Annie
2021-04-28Snygga och ganska goda ägg. Men äcklig majonnäs! Smakade bara sesamolja.
Pontus
2021-04-04Äggen blev smaskiga men majonnäsen var inte alls god. Smakade bara salt, måste vara ett tryckfel. Kanske ska vara teskedar istället för matskedar. Men gör en annan majonnäs istället för denna.