Spenatfrittata med knipprödbetor och getost

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
0
Spenatfrittata med knipprödbetor och getost

Stor omelett som lagar sig själv i ugnen! Spenatfrittata med knipprödbetor och getost är en underbar vegetarisk rätt. Servera gärna med ett gott bröd och en grönsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Spenatfrittata med knipprödbetor och getost

Ingredienser

4 portioner
10 ägg
1 dl mjölk
1 tsk salt
nymalen svartpeppar
125 g färsk spenat
400 g kokt färskpotatis
200 g getost (av chèvretyp)
400 g rödbetor i knippe
1 msk honung
flingsalt
smörgåskrasse eller timjankvistar till garnering

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Hasselbacksrödbetor
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Primörbetor, getyoghurt och smulat isterband
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Omelett med basilika, getost och parmaskinka
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grönsaksbiffar med rotfrukter och getostkräm
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Paj med rödbetor, getost och lax
Betyg 3.5 av 5.
22 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Getostkräm
Betyg 2.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga